Besef

Rap geschreven en gedaan ter nagedachtenis van de neef van mijn vrouw die na een kort ziektebed stierf aan kanker. Met dank aan Mellbeats van Hip Hoop.

Dansen en rappen op SBS 6

In mei 2015 mocht ik samen met mijn gezin dansen op TV. Voor de gelegenheid heb ik een rap geschreven die ik samen met mijn zoontje Joshua mocht laten horen!

Freestyle rappen met black gospel zanger Temas Nixon

Ik moest spreken in een dienst in Genk en was niet van plan te rappen, totdat de drummer zei dat hij een beat zou geven en ik een rap moest doen. Ik begon te rappen en uiteindelijk begonnen we heerlijk te freestylen. Hier een impressie.

Het feest!

Tijdens ons Christmas Event heb ik een zelfgeschreven rap gedaan over het feest van Jezus die kwam voor jou en mij!

Ik ben vrij

Gerapt tijdens PCC got talent 2016 in ParkCity Church.

Ik mis je

Deze rap heb ik geschreven voor iedereen die iemand mist op speciale dagen zoals vandaag. Geïnspireerd door Serghinjo Burnet zijn strijd tegen kanker die hij helaas verloren heeft en zijn familie en vrienden die hem nog iedere dag missen.

Rappen op 3fm TV als rappende dominee

Tijdens Serious Request Heerlen 2015 werd ik geïnterviewd door Radio 3fm in de Pop Up kerk. Ze waren nieuwsgierig naar de rappende dominee en voor de gelegenheid mocht ik een stukje rappen. De beat van Coolio is er natuurlijk later onder gezet. Ik vind het een leuk item geworden.

Running

Tijdens onze paasdienst in discotheek de Kingdom Club het ik een rap gedaan op het nummer van Hillsong: running!