Wie ben ik? Ten eerste ben ik een kind van God; Hij heeft me geschapen en ik leef voor Hem en tot zijn eer! Ik ben sinds 1999 getrouwd met Mireille met wie ik samen de Heer mag dienen. Samen hebben we drie prachtige kinderen gekregen van wie ik de trotse vader mag zijn, te weten Nyomi, Phebe en Joshua de Zwart. Door God’s genade mag ik sinds 2010 leiding geven aan de kerk ParkCity Church in Heerlen (Zuid Limburg)

Ik ben God dankbaar dat ik Hem mag dienen door zijn woord te brengen, te schrijven en te rappen. Mijn passie is om mensen te laten zien dat het geloof niet saai is en dat Jezus niet gekomen is om een religie te stichten maar om de relatie tussen God en mens te herstellen! Religie gaat om de buitenkant, relatie om de binnenkant. Ik geloof in echtheid en in het gewoon zijn van jezelf (de unieke persoon die God heeft gemaakt).

Start2Finish

Mijn bediening heeft te maken met de wedloop waar Paulus over spreekt. Start2Finish! Je kunt dit op twee manieren lezen; starten om te finishen ,maar ook; van start naar finish. Dat is mijn passie:
1. Mensen laten starten met Jezus!
2. Mensen te laten finishen. Alle potentie die God gegeven heeft vrijzetten zodat mensen in een volle bestemming gaan wandelen.
3. Mensen aansporen om vol te houden in het lopen van de race met God

Deze drie speerpunten wil ik verwezenlijken door spreekbeurten, schrijven van boeken, geven van trainingen.