Interview Hour of Power

Op 17 december waren Mireille en ik te zien in de uitzending van Hour of Power Nederland. Het thema was ‘de winter in ons leven’. Mireille mocht iets vertellen over de winter waar ze nog midden in zit, namelijk haar burnout. Ik mocht iets vertellen over de winter in mijn leven ten tijde van mijn spierziekte.

Bekijk het interview hier

 

3 antwoorden
 1. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Dag mireile,

  Dank je wel dat je middenin je burn-out mee deed aan dit interview. Ik vind het zo dapper van je. Wat zal het je veel energie hebben gekost.
  Maar een klein zinnetje betekende veel voor mij: je moeite met slapen. Het is mijn houvast dat ik niet de enige ben.
  Houd vol meid, je bent geliefd.
  Lieve zuster groetjes Jolanda

  • Mireille
   Mireille zegt:

   Dag lieve Jolanda,
   Wat ontzettend fijn dat je zo bemoedigd bent. Dat is ook de enige reden dat ik het interview heb gedaan. Juist omdat ik weet dat ik niet de enige ben. Ik vind het moeilijk voor je dat je moeite hebt met slapen. Ik wil daarom dit met jou delen. Ik ben nu anderhalf jaar verder, en van de anderhalf jaar, heb ik zes maanden amper tot niet geslapen. Daarna ging het heel traag met heel veel terugvallen iets vooruit. Op dit moment slaap ik minimaal 4 uur(na een drukke dag of iets spannends is voorgevallen) en 9 uur (na een goede dag). Wel soms met onderbrekingen of lichte slaap en dromen, maar ik slaap!! Dus er is hoop voor jou en ik geloof dat je weer goed gaat slapen. Heel veel liefs en zegen, MIreille

 2. HEINTZ GUNTHER BARNHOORN
  HEINTZ GUNTHER BARNHOORN zegt:

  AAN REMCO DE ZWART.
  BESTE REMCO, IK HEBT GISTREREN NAAAR JOU PROGAMA,
  GE KEKEN UITGELICHT.
  ZONDAG WAS JIJ IN DEN BOSCH DE TOEVLUCHT.
  MIJN KOMPLIMEND DAAR VOOR .
  OOK HEBT IK GEZIEN DAT JIJ WEER KOMT IN 2019.
  IK WENS JOU EN DE FAMILIE VEEL SUCCES TOE.

Reacties zijn gesloten.